Mój Prąd
4 years 11 months ago #37
by Danuta
Mam pytanie. Czy jeżeli nie zdążę dostarczyć wniosku o dofinansowanie do 20 grudnia w I naborze, to będę mogła starać się o dofinansowanie w II naborze, w styczniu 2020 r?
Mam podłączoną instalację fotowoltaiczną + licznik dwukierunkowy od 12 listopada 2019. Niestety do dnia dzisiejszego nie otrzymałam oświadczenia od firmy Tauron (pomimo tego że podobno wysłali je 26 listopada). Monitowałam już do firmy Tauron, żeby ponownie wysłali oświadczenie, ale nie wiem kiedy ono dojdzie i czy w ogóle dojdzie.
Czekam, żeby skompletować wszystkie dokumenty, bo nie wiem, czy jak wyślę bez oświadczenia, to będzie wniosek przyjęty, a dosłałabym oświadczenie później.
Mam podłączoną instalację fotowoltaiczną + licznik dwukierunkowy od 12 listopada 2019. Niestety do dnia dzisiejszego nie otrzymałam oświadczenia od firmy Tauron (pomimo tego że podobno wysłali je 26 listopada). Monitowałam już do firmy Tauron, żeby ponownie wysłali oświadczenie, ale nie wiem kiedy ono dojdzie i czy w ogóle dojdzie.
Czekam, żeby skompletować wszystkie dokumenty, bo nie wiem, czy jak wyślę bez oświadczenia, to będzie wniosek przyjęty, a dosłałabym oświadczenie później.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Doradca Energetyczny - NFOŚiGW
- Administrator
Less
More
- Thank you received: 3
4 years 11 months ago #40
by Doradca Energetyczny - NFOŚiGW
Replied by Doradca Energetyczny - NFOŚiGW on topic Mój Prąd
Składany wniosek powinien być kompletny, w innym wypadku może zostać odrzucony.
Każdy kto nie zdąży złożyć wniosku w I naborze (do 20.12.2019 r.) będzie mógł to zrobić od 13.01.2020 r. (początek II naboru).
Każdy kto nie zdąży złożyć wniosku w I naborze (do 20.12.2019 r.) będzie mógł to zrobić od 13.01.2020 r. (początek II naboru).
Please Log in or Create an account to join the conversation.