Pytanie dotyczące rozliczenie
- danielmrokowski
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
1 rok 6 miesiąc temu #168
przez danielmrokowski
Pytanie dotyczące rozliczenie was created by danielmrokowski
Dzień Dobry,
Piszę w sprawie zapytania odnośnie wymaganych odemnie potwierdzeń zapłaty za fakturę/faktury.
Zakupiłem niektore elementy od kilku firm przez jeden z serwisów aukcyjnych z opcją zapłaty PayU, przez co nie mam możliwości potwierzić każdej transakcji osobno.
Na fakturze mam informację, że zapłacono kartą poprzez właśnie PayU, czy muszę przy tym drukować potwierdzenie zapłaty kartą nawet jeżeli kwota nie będzie się zgadzać (pisałem wcześniej dlaczego)?
Piszę w sprawie zapytania odnośnie wymaganych odemnie potwierdzeń zapłaty za fakturę/faktury.
Zakupiłem niektore elementy od kilku firm przez jeden z serwisów aukcyjnych z opcją zapłaty PayU, przez co nie mam możliwości potwierzić każdej transakcji osobno.
Na fakturze mam informację, że zapłacono kartą poprzez właśnie PayU, czy muszę przy tym drukować potwierdzenie zapłaty kartą nawet jeżeli kwota nie będzie się zgadzać (pisałem wcześniej dlaczego)?
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Doradca Energetyczny - NFOŚiGW
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
1 rok 6 miesiąc temu #169
przez Doradca Energetyczny - NFOŚiGW
Replied by Doradca Energetyczny - NFOŚiGW on topic Pytanie dotyczące rozliczenie
Potwierdzeniem zakupu może być m.in. oświadczenie Grantobiorcy (Wnioskodawcy) o dokonaniu płatności ze wskazaniem numeru dokumentu (faktury lub paragonu imiennego dołączonych do wniosku) kwoty oraz daty dokonania płatności w pełnej wysokości. Wzór dokumentu dostępny jest pod poniższym linkiem:
mojprad.gov.pl/o-programie/nabor-v
mojprad.gov.pl/o-programie/nabor-v
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.