Długość rozpatrywania wniosków
- Macek
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
4 lata 7 miesiąc temu #73
przez Macek
Długość rozpatrywania wniosków was created by Macek
witam.
Wraz z Żoną 13 stycznia br. złożyliśmy wniosek o dofinansowanie instalacji fotowotaiki z programu "mój prąd".
Jest 20.04.2020 r., a dalej nie mamy informacji a propos naszego wniosku.
Pisałem już kilka razy na e-mail z pytanie kiedy mogę spodziewać się informacji o naszym wniosku, ale nie otrzymałem nigdy żadnej odpowiedzi.
Jak działała jeszcze infolinia NFOŚiGW to też rozmawiałem kilka razy i zapewniano mnie, że jeszcze tydzień i już będzie wiadomo.
Czy są Państwo jako doradcy w stanie pomóc?
pozdrawiam Maciek
Wraz z Żoną 13 stycznia br. złożyliśmy wniosek o dofinansowanie instalacji fotowotaiki z programu "mój prąd".
Jest 20.04.2020 r., a dalej nie mamy informacji a propos naszego wniosku.
Pisałem już kilka razy na e-mail z pytanie kiedy mogę spodziewać się informacji o naszym wniosku, ale nie otrzymałem nigdy żadnej odpowiedzi.
Jak działała jeszcze infolinia NFOŚiGW to też rozmawiałem kilka razy i zapewniano mnie, że jeszcze tydzień i już będzie wiadomo.
Czy są Państwo jako doradcy w stanie pomóc?
pozdrawiam Maciek
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Doradca Energetyczny - NFOŚiGW
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
4 lata 7 miesiąc temu #76
przez Doradca Energetyczny - NFOŚiGW
Replied by Doradca Energetyczny - NFOŚiGW on topic Długość rozpatrywania wniosków
Niestety, nic odkrywczego nie jesteśmy w stanie doradzić.
Można spróbować dodatkowo wysłać maila bezpośrednio do Pani Kierownik Sylwii Kossakowskiej, której wydział zajmuje się oceną wniosków:
Można spróbować dodatkowo wysłać maila bezpośrednio do Pani Kierownik Sylwii Kossakowskiej, której wydział zajmuje się oceną wniosków:
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.