Złożenie wniosku przez osobę upoważnioną
- AnnaTK
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
4 lata 4 miesiąc temu - 4 lata 4 miesiąc temu #89
przez AnnaTK
Złożenie wniosku przez osobę upoważnioną was created by AnnaTK
Witam,
czy w moim imieniu może złożyć wniosek osoba trzecia (np. koleżanka) której udzielę pełnomocnictwa?
I czy może ta osoba złożyć mój wniosek za pośrednictwem swojego profilu zaufanego? (od 31 marca 2020r. tylko
e-wnioski).
We wniosku w części D poz. 45 jest możliwość załączenia pełnomocnictwa i w poz. 47 może zamiast mnie podpisać się pełnomocnik.
Pozdrawiam,
Anna Tkaczyk
czy w moim imieniu może złożyć wniosek osoba trzecia (np. koleżanka) której udzielę pełnomocnictwa?
I czy może ta osoba złożyć mój wniosek za pośrednictwem swojego profilu zaufanego? (od 31 marca 2020r. tylko
e-wnioski).
We wniosku w części D poz. 45 jest możliwość załączenia pełnomocnictwa i w poz. 47 może zamiast mnie podpisać się pełnomocnik.
Pozdrawiam,
Anna Tkaczyk
Ostatnia4 lata 4 miesiąc temu edycja: AnnaTK od.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Doradca Energetyczny - NFOŚiGW
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
4 lata 4 miesiąc temu #90
przez Doradca Energetyczny - NFOŚiGW
Replied by Doradca Energetyczny - NFOŚiGW on topic Złożenie wniosku przez osobę upoważnioną
Tak.
Pełnomocnikiem właściciela instalacji może zostać każda osoba fizyczna.
Konieczne jest w takim wypadku załączenie dodatkowego załącznika - wypełnionego i podpisanego pełnomocnictwa, którego wzór jest dostępny do pobrania na stronie internetowej programu:
appwwwmojprad.blob.core.windows.net/mojp...5%BCenia_wniosku.pdf
Pełnomocnikiem właściciela instalacji może zostać każda osoba fizyczna.
Konieczne jest w takim wypadku załączenie dodatkowego załącznika - wypełnionego i podpisanego pełnomocnictwa, którego wzór jest dostępny do pobrania na stronie internetowej programu:
appwwwmojprad.blob.core.windows.net/mojp...5%BCenia_wniosku.pdf
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.